Om os
Hjemmelavet smag af bornholm
Isen produceres med økologisk bornholmsk mælk og fløde. Mine sorbet is indeholder udelukkende naturlige råvarer, økologisk rørsukker og vores dejlige rene postevand. Resten er trylleri…..
Du skal unde dig selv at smage den fantastiske havtorn sorbeten hvor den økologiske havtorn bliver leveret fra “Høstet” på Bornholm. Og isen med ribs. Og solbær. Og rabarberisen – eller en af alle de andre varianter, der skifter i løbet af året.
Prøv favoritterne
Kaffe-, chokolade-, vanille- og kanelis er favoritter. Så de varianter vil du næsten altid kunne finde i ismontren. Nettis er også kendt for sin stracciatella med bailey og strega og naturligvis is med rosiner, der har trukket i Jamaica-rom. Hyldeblomstsorbet´en er også blevet meget populær.
Sæsonis
I forsommeren laver vi rabarber- og jordbæris. Senere kommer der hindbær- og ribsis, og så solbær- og blåbæris. På det seneste har vi også haft stor succes med æbleis. Disse bær- og frugtis fremstiller vi så længe det er muligt at få lokale økologiske bær og frugter.
Der dukker nye is op og man skal aldrig ligge sig fast på hvad der skal i vaflen før man har tjekket disken. Man skulle jo nødig gå glip af en ny is der skal testes.
Hyggeligt sted med lækker udsigt
Tag din is, gå ned på stranden og sæt dig. Kig ud over havet, luk larmen ude, se og spis og smag og nyd. En sådan is kan holde længe, nydes meget og give dig en uforglemmelig oplevelse.
Rigtig god fornøjelse!
Historien bag
1999 åbnede en økologiske isfabrik i det hyggelige fiskerlejet Snogebæk på det sydlige Bornholm. Det var Bornholms første med hjemmelavet is og i 2014 overtog Ninette dette dejlige sted og drev Nettis i 10 år. I 2024 købte to unge Bornholmere Nicoline og Jonas caféen, og driver den uændret med de samme genkendelige opskrifter – Lige som du kender dem!
Frisklavet is, selvfølgelig med økologisk mælk, bær og frugter produceres hver eneste dag hele sommeren.
De italienske opskrifter er med tiden blevet lidt mere bornholmske og der bruges udelukkende de bedste økologiske råvarer uden kunstige farve- og aromastoffer af nogen art. Friskmalket mælk fra bornholmske køer, kvalitetschokolade, -kaffe og -kanel, samt bornholmsk æble, hyldeblomst, rabarber, bær og honning – alt efter årstidens udbud.